Täältä näet kotisivut, joilla on Mainospuljun sivustojen ylläpitosopimus. Sopimukseen kuuluu jokapäiväinen varmuuskopiointi, eli jos päivität sivujasi ja jokin menee ei toivotulla tavalla, niin huoli pois apu on lähellä. Lisäksi sopimukseen kuuluu sivuston, sekä sen lisäosien päivittäminen. Päivittäminen on tärkeää, jotta sivusto pysyy tietoturvallisena.

Ylläpito kattaa myös seuraavat maksulliset lisäosat:

Elementor Logo Full Red
ELEMENTOR PRO VERSIO  mm. dynaamiset blogit ja käyttäjäystävälliset listaustoiminnot (ovh. 59€-99€/v riippuen käyttötarpeista)
logo black wp rocket
WP ROCKET on googlen suosittelema lisäosa, joka pakkaa tiedostoja ja tekee sivustostasi huomattavasti nopeamman. Mitä nopeammat sivut sitä paremmin ne löytyy hakukoneista ja ovat käyttäjäystävällisemmät. (ovh. 59€/v).

Ylläpidon hinta on 289€/v alv0%

Voinko jättää kotisivut ilman tuota ylläpitosopimusta? No jos sinulla on minkäänsortin atk-taitoja ja sivustollesi ei juurikaan tule muutoksia, niin kyllä pärjäät. Teen aina asiakkaalle yksityiskohtaiset ohjeet videon ja tekstin muodossa sivujen luovutuksen yhteydessä. Mikäli sivustolla on dynaaminen blogi/uutisosio tarvitset elementor pro lisäosan. Ylläpitosopimus on taas toisaalta huoleton ja apu on aina lähellä, sekä saat käyttöösi sivustosi suorituskykyä kiihdyttäviä lisäosia.

Limingan pizza & kebab kotisivu

Limingan pizza & kebab

Herkkuja Limingasta. Tässä kotisivuprojektissa isoin työ tehtiin sivujen ylläpidon puolella. Tilaajan toive oli, että hän voisi päivittää sivuja itse. Helppoa kuulemma on. Kattavien menujen lisäksi sivustolle luotiin vielä uutiskirjepalvelu mailchimp palvelun pohjalle.

Kotisivut yritykselle Muhos

Muhoksen toimitilat

Liiketiloja myyvän ja vuokraavan asiakkaan listaukseen tarkoitetut yrityksen kotisivut. Hyvin tehty runko osoitti jälleen, että suoritusnopeusmittarit antavat huippulukemia. Uskon, että tässä projektissa myös hakukoneoptimointiin käytetty aika maksaa itsensä takaisin. Käy tsekkaan sivut linkistä!

talotuutorit kotisivu

Talotuutorit

Talotuutorit tarjoavat mm. kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kosteusmittauksia Oulun talousalueella

Koneurakointi Maaninen kotisivut

Koneurakointi Maaninen

Sivuston tavoite oli saavuttaa mahdollisimman paljon asiakkaita Pohjois-Pohjanmaan alueelta kokonaisvaltaisiin maansiirto- ja kaivinkonetöihin. Onnistuimme upeasti, jotka seuraamamme hakusanastatistiikat osoittavat.

Bretoni kotisivut

Kotijängän kennel

Kotisivut bretoneita kasvattavalle kennelille. Bretoni.fi sivustolle luotiin perussivuston lisäksi myös erillinen blogi, sekä kirjautumista vaativa koulutusosio.

Selänne automaatio kotisivut

Selänne automaatio

Kiinteistöjen automatiosointia ja sähköurakointia Pyhäjärvellä. Myös tälle sivustolle asetettujen hakusanojen löytyvyys hakupalveluista on ollut kiitettävää tasoa.

Henri Kujala kotisivut

Henri Kujala Photography

Henri Kujala Photography sivuilla lähdettiin hakemaan sitä tunnelmaa mitä Henri kuvaajana hakee. Saimme esille toistaan hienompia otoksia portfolio sivustolle. Henkka käy tarvittaessa tekemässä myös Mainospuljun yritys ja tuotekuvauksia.

1bar kotisivut

1bar

Cocktailravintola Oulun ydinkeskustassa Rotuaarilla. Oman ravintolani kotisivujen kanssa olen onnistunut eritoten hakukoneoptimoinnissa

Alaketo kotisivut

Maatalouden huoltopalvelut Alaketo Oy

Kokonaisvaltaista maatalouden huoltopalvelua Muhoksella Oulun kupeessa. Alakedolle tehtiin vain alkuun landing page ja projektia jatketaan joskus tulevaisuudessa.

Joku Paikallinen Pubi kotisivut

Joku Paikallinen Pubi

Joku Paikallinen Pubi Tuira. Projektin esisijainen tarve oli saada ravintolalle sivut, josta asiakas pääsee näkemään pubin tarjontaa. Lisäksi halusimme ohjata asiakkaat karaoken digitilaukseen etusivun kautta. Ravintola löytyy muuten "pubi oulu" hakusanalla sijalta 2. tätä kirjoittaessa.