Yrityksen kotisivut
Näkyvyyttä verkossa

Yrityksesi kotisivut

Yrityksen kotisivut ovat tärkein myynnin työkalu suurimmalla osalla aloista. Netti on pullollaan webdesignereita ja koodareita, jotka tarjoavat palvelujaan ja hintahaarukka on valtava. Mistä sitten osata löytää se oikea tekijä?
Ota minuun yhteyttä ja käydään läpi palveluntarpeesi. Sen pohjalta saamme muodostettua ajatuksen mihin lopputuloksella pyritään ja miltä sen pitäisi valmiina näyttää.
Tämä osio on ehkä juuri se kaikista tärkein, jossa käydään läpi kaikki toiveet ja tarpeet sivujesi suhteen. Kyseessä on sinun yrityksesi ja se on keskiössä koko suunnitteluvaiheen ajan.
Suunnittelu ja toteutus kulkevat käsi kädessä koko matkan ajan. Sivujen rakentaminen on jatkuvaa vuorovaikuttamista aineston, kuvien ja ulkoasun osalta.  Näin lopputuloksesta saadaan juurikin sinun yrityksen näköinen.

Valmiin sivuston julkaisu ja viimeiset fiilaukset. Tässä vaiheessa sivusto myös indeksoidaan Googleen tarkoittaen, että ilmoitetaan, et hei valmista tuli. Yritykselle luodaan myös aina lisäksi Google business profiili ja tehdään perustason hakukoneoptimointi, jossa olen apunasi. Lisäksi saat ohjeet sivujesi ylläpitoon tai voit vaihtoehtoisesti valita Mainospuljun ylläpidon. 

Yrityksen kotisivut

Kotisivujen tärkeimmät ominaisuudet

1. Löydettävyys
Kotisivusi voivat olla kuinka hienot ja trendikkäät tahansa, jos kukaan ei löydä niitä hakukoneista. Google arvottaa sivujasi useilla eri mittareilla, kuten käyttömukavuus, aineisto, nopeus, backlinkit, arvostelut jne. Tässä ei niin sanotusti ole avainta onneen, vaan sivuston rakenne pitää jo lähtökohtaisesti suunnitella tekovaiheessa oikeanlaiseksi.
2. Käyttäjäystävällisyys
Oletko koskaan käynyt sivuilla, jossa tuotteen tietojen tai hintojen hakeminen tuntuu jopa mahdottomalta? Silloin maksava asiakas usein etsii tarvitsemansa jostain muualta. Korostan aina sivuja tehdessä käyttömukavuutta ja selkeyttä.
3. Visuaalisuus
No onhan se tietysti tärkeää myös miltä kokonaisuus näyttää. Väitän kuitenkin vahvasti, että kirjoittamani kohdat ovat oikeassa järjestyksessä.
Tekemiäni sivustoja

Tutustu portfoliooni ja mikäli kiinnostuit ota yhteyttä. Suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat kotisivut.

Kotisivut yritykselle Muhos

Muhoksen toimitilat

Liiketiloja myyvän ja vuokraavan asiakkaan listaukseen tarkoitetut yrityksen kotisivut. Hyvin tehty runko osoitti jälleen, että suoritusnopeusmittarit antavat huippulukemia. Uskon, että tässä projektissa myös hakukoneoptimointiin käytetty aika maksaa itsensä takaisin. Käy tsekkaan sivut linkistä!

Limingan pizza & kebab kotisivu

Limingan pizza & kebab

Herkkuja Limingasta. Tässä kotisivuprojektissa isoin työ tehtiin sivujen ylläpidon puolella. Tilaajan toive oli, että hän voisi päivittää sivuja itse. Helppoa kuulemma on. Kattavien menujen lisäksi sivustolle luotiin vielä uutiskirjepalvelu mailchimp palvelun pohjalle.

talotuutorit kotisivu

Talotuutorit

Talotuutorit tarjoavat mm. kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kosteusmittauksia Oulun talousalueella

Koneurakointi Maaninen kotisivut

Koneurakointi Maaninen

Sivuston tavoite oli saavuttaa mahdollisimman paljon asiakkaita Pohjois-Pohjanmaan alueelta kokonaisvaltaisiin maansiirto- ja kaivinkonetöihin. Onnistuimme upeasti, jotka seuraamamme hakusanastatistiikat osoittavat.

Bretoni kotisivut

Kotijängän kennel

Kotisivut bretoneita kasvattavalle kennelille. Bretoni.fi sivustolle luotiin perussivuston lisäksi myös erillinen blogi, sekä kirjautumista vaativa koulutusosio.

Selänne automaatio kotisivut

Selänne automaatio

Kiinteistöjen automatiosointia ja sähköurakointia Pyhäjärvellä. Myös tälle sivustolle asetettujen hakusanojen löytyvyys hakupalveluista on ollut kiitettävää tasoa.

Lisää tekemiäni nettisivuja näet täältä