Palvelut ja Hinnasto

Kun hankit domainia tai webhotellia sivuillesi. Ole aina yhteydessä minuun jo tässä vaiheessa. Kartoitetaan lähtötilannetta ja mietitään juuri sinulle paras ratkaisu. Tarjontaa on netin syövereissä pilvin pimein. Älä siis osta sikaa säkissä. 

Käyntikortti kotisivut yritykselle

Käyntikorttisivustot toteutetaan kokonaisuudessaan asiakkaan aineiston pohjalta ja käytössäsi on 10 valitsemaasti kuvapankkikuvaa.

alk. 990€

hintaan lisätään alv24%

3-5 sivun kotisivut hakukoneoptimoituna

Hakukoneoptimointi tarkoittaa hakusanoja, jolla yrityksesi ja tuotteesi halutaan löytyvän hakukoneista. Sivusto toteutetaan asiakkaan aineiston pohjalta. Käytössäsi on 15 valitsemaasi kuvapankki kuvaa.

alk. 1990€

hintaan lisätään alv24%

5-10 sivun dynaamiset kotisivut

Dynaamisilla kotisivuilla tarkoitetaan sivujen muokkausjärjestelmää, joka rakennetaan aina sivustokohtaisesti helpottamaan sinun arkeasi. Olen mukana aineiston luomisessa. Käytössäsi on rajaton määrä kuvapankki kuvia.

alk. 2490€

hintaan lisätään alv24%

Huoletonta menoa Mainospuljun ylläpitosopimuksella
Jos ATK ei ole vahvinta osaamisalaasi tai haluat keskittyä vain yrityksesi pyörittämiseen jätä kotisivuhommat Mainospuljun harteille. Ylläpitosopimus pitää sisällään päivittäisen sivuston varmuuskopioinnin, lisäosien ja teemojen päivitykset viikottain ja apua kaikkiin ongelmatilanteisiin.
Sopimukseen kuuluu lisäksi rahanarvoisia lisäosia:
Elementor Logo Full Red
ELEMENTOR PRO VERSIO  mm. dynaamiset blogit ja käyttäjäystävälliset listaustoiminnot (ovh. 59€-99€/v riippuen käyttötarpeista).
logo black wp rocket
WP ROCKET on googlen suosittelema lisäosa, joka pakkaa tiedostoja ja tekee sivustostasi huomattavasti nopeamman. Mitä nopeammat sivut sitä paremmin ne löytyy hakukoneista ja ovat käyttäjäystävällisemmät. (ovh. 59€/v).
Mainospuljun huoleton kotisivupalvelu 289€
hintaan lisätään alv24%

Logotuotanto

Tekemäni logot ovat aina vektorigrafiikkaa.
Valmiissa logopaketissa on tiedostomuodot kaikkiin käyttötarkoituksiin.
Hinta: alk. 249€
hintaan lisätään alv24%
Limingan pizza ja kebab
Logo yritykselle
Mainospulju logo1
Peränkävijät valkoinen

Markkinointimateriaalit saman katon alta

Markkinointi-
materiaalit saman katon alta

Käyntikortit tuolta ja roll upit sieltä… Tarvittas vielä 6-sivuinen yritysesite suorajakeluun ja laitettasko firmalle vielä omat kynät logolla? Mitähän muuta?

Varsinkin yritystä perustettaessa muistettavia asioita on ainakin se miljoona. Mietitään yhdessä mitä tarvitset?! Minä suunnittelen ja tilaan tavarat suoraan kotiovellesi ja maksat vain laskun, jonka suuruus on tietysti sovittu etukäteen. Asiat voi tehdä myös helpoksi ja olen apunasi projektin alusta loppuun…ja sen jälkeenkin! 

Käyntikortit ja muu markkinointimateriaali